tiistai 6. heinäkuuta 2010

I'm a hippie

Valitsin markkina-asukseni jotain helppoa ja ohutta, ja tällä kertaa asukuvakin on otettu jossain aivan muissa tunnelmissa kuin yleensä, nimittäin kallioilla. :)



En todellakaan tiedä, mille minä tuossa kuvassa irvistelen, kenties sille pudotukselle, joka selkäni takana vaani? Tuo on otettu kallion kielekkeeltä aivan uskomattoman korkealta ja tällainen taskukokoinen ihminen ei oikein tahdo tuntea oloaan kotoisaksi kovin korkeissa paikoissa....

Tuo asu oli ihan kätevä markkinoille ja se oli ihan kätevä vielä kalliolla istuskellessakin, mutta kuten minun tuurillani aina, päädymme ex tempore baariin ja minä tosiaankin näytän hipiltä ja haisen parsalta (kiitos parsasodan).

Baarissa minut tosin kruunattiin "Miss Africaksi", joten ehkä se ei ollutkaan ihan pohjanoteeraus tuo asuni? Tai sitten se oli sitä vielä enemmän. Huoh. No, tulipahan käytyä ja testattua sekin, että yökerhoon pääsee sisään tuonkin näköisenä!

Vannoin tosin, että jatkossa en enää poistu kotoani ilman kunnollista vaatetusta ja korkokenkiä, you can never know, katsos. ;)

P.S. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun nuo läpsyttimet päätyivät yökerhon tanssilattialle... Toivon kuitenkin hartaasti, että se oli viimeinen kerta.

Ei kommentteja: