maanantai 5. heinäkuuta 2010

Älä kulje tuoppisi ohi

Sitten niihin markkinoilta tekemiini pieniin löytöihini!


Alumiinista käsityönä tehdyt kauniit korvakorut, jotka siitä huolimatta, että näyttävät painavilta, ovat ihan pelkkää ilmaa! Rakastuin heti ensisilmäyksellä ja olin ehtinyt olla markkinoilla ehkä noin 2 minuuttia...


Miehelleni kaulakoru. Olen jo pitkään halunnut ostaa hänelle jonkun tuon tyyppisen korun, mutta niitä on valitettavan vähän myynnissä missään ja yhtenä tavoitteena tuolta markkinoilta minulla olikin löytää juuri koru hänelle. Missio siis suoritettu.


Äidillemme korvakorut, jotka Suomeen monia vuosia sitten muuttanut amerikan intiaani oli itse käsityönä tehnyt. Ihastuin tuon kojun tuotteisiin aivan silmittömästi ja kirosin hiljaa mielessäni (ja paikalta poistuttuamme myös hyvin suureen ääneen siskolleni), etten ollut tajunnut ottaa enempää käteistä mukaani, olisin hyvinkin voinut ostaa kyseisestä kojusta vaikka kaikki korut! Näitä myyvillä ihmisillä on onneksi kotisivut täällä, ja sieltä voi käydä katsomassa heidän muitakin tekemiään juttuja ja kalenterista näkee milloin he ovat milläkin markkinoilla - omaa myymäläähän heillä ei suureksi harmikseni ole.


Sitten vielä pieni leppäkerttukivi. Tämä sai jotenkin niin hyvälle tuulelle, että se oli pakko ostaa mukaan. Ja no, oikeasti olisin halunnut leppäkerttukorun, mutta koska käteisvarani olivat siihen menneessä ehtineet hupentua niin paljon, etteivät ne olisi riittäneet ja kojut olivat juuri sulkemaisillaan, niin etten olisi päässyt nostamaankaan rahaa mistään, korvasin korut tällä edullisemmalla vaihtoehdolla. Leppäkertut vain ovat niin ihastuttavia. ^^



Ehdimme juuri ennen sulkemista vielä vilkaisemaan yhden puukojun, joka sai viimeistään miehenikin silmät syttymään innostuksesta, nimittäin puutsit; puukengät. En muista, että hän olisi ikinä ollut niin riemuissaan jostain näkemästään kenkäparista, kuin sillä kojulla, ja onnekseni tuolla yrityksellä on omat kotisivunsa, josta tuollaisia voi ostaa. Woodplanetilla on paljon muitakin tuotteita kuin vain noita kenkiä, kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa yrityksen kotisivuilla! :)

Ei kommentteja: