torstai 1. heinäkuuta 2010

I don't have imagination

Eilen en löytänyt itselleni kerrassaan mitään alennusmyynneistä - koko tarmoni meni miehen vaatteiden etsimiseen ja pitkällisen kaupoissa kiertelyn tuloksena vihdoin ja viimein jopa löysimme hänelle uudet kengät!

Tänään olisi sitten vihdoin ja viimein tarkoitus hakea ne Pori Jazz -liput ja käydä siinä samalla äidin ja siskon kanssa lounastamassa. Olen tullut siihen tulokseen, että nämä iltavuorot ovat ehdottomasti minulle parhaat mahdolliset työajat, koska ehdin sitten päivällä tekemään yhtä ja toista, iltaisin kun tuppaan olemaan jo niin väsynyt, ettei paljoa kiinnosta mikään kovin aktiivinen puuhaaminen. Lähinnä illat ovat tyyppiä "kirja kouraan ja sohvan nurkkaan". :D


Eilen ja tänään asuni on koostunut jo aiemmin esittelemästäni mekkosesta, jonka tosin olen nyttemmin oppinut somistamaan vyön kanssa. Vyö tuli vähän pakkona tuohon, koska kassakortti pitää saada töissä johonkin kiinnitettyä ja helma on hieman turhan alhaalla semmoiseen. Tykkään tuosta kuitenkin jopa enemmän vyön kanssa kuin ilman. :)



Mukavaa alkanutta heinäkuuta kaikille! :)

P.S. Huomatkaa huippuloistava otsikointini... Huh, mikä mielikuvitus?

Ei kommentteja: